Belastingaangifte MKB Amsterdam Administratiekantoor Wognum

Advies bij belastingzaken, financiële administratie en salarisadministratie

Administratieve oplossingen voor het MKB

Volledig inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming? Ik help u daar graag bij. Besteed uw administratie aan mij uit of laat uw financiële administratie door mij controleren. Zo houdt u grip op de zaak en kunt u zich richten op datgene waar u echt goed in bent.

Uw financiële administratie
Kies zelf hoe u uw gegevens aanlevert: eens per maand, per kwartaal of per jaar. Ik verwerk de gegevens en maak, indien van toepassing, ook de aangifte omzetbelasting voor u op.

Uw salarisadministratie
U bepaalt wat ik voor u doe. Dat kan variëren van het opstellen van salarisberekeningen tot digitale aangifte van loonheffingen en de aangifte aan pensioenfondsen. Maar ook wanneer er in uw onderneming sprake is van contracten met wisselende uren en overuren verzorg ik de salarisadministratie. Ik stel arbeidscontracten op, verzorg ziek- en herstelmeldingen, verwerk werkgeversverklaringen en maak loonkostenberekeningen.

Belastingaangifte MKB Amsterdam Administratiekantoor Wognum

Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

De belastingen: het is iets waar veel ondernemers tegenop zien. Of u nu opereert als eenmanszaak, maatschap of vof, ik help u graag met de belastingaangifte. Ik kijk met u naar zaken als de investeringsaftrek, de zelfstandigen- of startersaftrek, de MKB winstvrijstelling en meer relevante regelingen. Zo krijgt u van mij een duidelijk overzicht van uw inkomen en vermogen. Daarnaast ziet u de berekening van de afrekening met de belastingdienst.

Persoonlijk contact

Een beter inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming? Weten bij wie u terecht kunt met alle vragen over uw administratie of belastingzaken? Ik neem de tijd voor u en bespreek de administratie van uw onderneming stap voor stap.