Administratieve oplossingen voor het mkb in regio Diemen

Maak kennis met Administratiekantoor P.G. Wognum

Wilt u volledig inzicht krijgen in de financiële gezondheid van uw onderneming? Ik help u daar graag bij. Besteed uw administratie aan mij uit of laat uw financiële administratie door mij controleren. Zo houdt u gemakkelijk overzicht en grip op de zaak en kunt u zich richten op datgene waar u echt goed in bent. Administratiekantoor P.G. Wognum werkt vanuit Diemen mee aan de financiële gezondheid van uw onderneming of voor u als particulier. Ervaar zelf hoe gemakkelijk het kan zijn.

Grip en kijk op uw financiële administratie

Kies zelf hoe u uw gegevens aanlevert: eens per maand, per kwartaal of per jaar. Ik verwerk de gegevens en maak, indien van toepassing, ook de aangifte omzetbelasting voor u op. Zo heeft u een duidelijk overzicht van uw financiële situatie, zonder dat u zelf het papierwerk hoeft bij te houden.

Contact opnemen met P.G. Wognum

Laat uw salarisadministratie verzorgen door P.G. Wognum

U bepaalt zelf wat ik voor u doe. Dat kan variëren van het opstellen van salarisberekeningen tot digitale aangifte van loonheffingen en de aangifte aan pensioenfondsen. Maar ook wanneer er in uw onderneming sprake is van contracten met wisselende uren en overuren verzorg ik de salarisadministratie. Ik stel arbeidscontracten op, verzorg ziek- en herstelmeldingen, verwerk werkgeversverklaringen en maak loonkostenberekeningen.

Besteed uw salarisadministratie uit

Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

De belastingen: het is iets waar veel ondernemers tegenop zien. Of u nu opereert als eenmanszaak, maatschap of vof, ik help u graag met de belastingaangifte. Ik kijk met u naar zaken als de investeringsaftrek, de zelfstandigen- of startersaftrek, de mkb-winstvrijstelling en meer relevante regelingen. Zo krijgt u van mij een duidelijk overzicht van uw inkomen en vermogen. Daarnaast ziet u de berekening van de afrekening met de belastingdienst.

Hulp nodig bij uw belasting?

Persoonlijk contact met uw boekhouder

Een beter inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming? Weten bij wie u terecht kunt met alle vragen over uw administratie of belastingzaken? Ik neem de tijd voor u en bespreek de administratie van uw onderneming stap voor stap. Ik maak graag vrijblijvend kennis met u om de mogelijkheden te bespreken. Laten we nader kennismaken!

Maak een afspraak met Administratiekantoor P.G. Wognum